Plateforme Level Extreme
Abonnement
Profil corporatif
Produits & Services
Support
Légal
English
Notebook computers
Message
De
26/08/2005 09:37:45
Cetin Basoz
Engineerica Inc.
Izmir, Turquie
 
 
À
26/08/2005 09:29:19
Metin Emre
Ozcom Bilgisayar Ltd.
Istanbul, Turquie
Information générale
Forum:
Visual FoxPro
Catégorie:
Produits tierce partie
Versions des environnements
Visual FoxPro:
VFP 9
OS:
Windows XP SP2
Network:
Windows 2003 Server
Database:
Visual FoxPro
Divers
Thread ID:
01043329
Message ID:
01044277
Vues:
14
Isin icinde sadece VFP varsa en ucuzunu al gec. Ben NB'da .Net kullanmaya kalktim ve en fazla birkac kez dayanabildim:) Bugun alabilecegin en ucuz bilgisayarda bile VFP zaten ucar, .Net bile kullanilir. Ekran problem dedigin gibi ama ben zaten hemen her firsatta USB klavye,mouse ve external monitor kullaniyorum. Yoksa cekilmiyor.
Cetin

>Ya şimdi bir evde bir de işyerinde var ama belki işlerimiz farklı ben arada müşteriye de gidiyorum hiç hoşuma gitmese de orda da program yazmam gerekiyor. Ayrıca kodları ordan oraya taşımak ta sıkıcı. Her an elimin altında bir bilgisayar olması iyi oluyor. Ben bir malın suyunu çıkarırım (maddi durumlardan dolayı mecburen :)) ). Benim Toshiba da 64 ram 6 GB HDD vardı. ramı yükselttim, HDD yi de 40 yaptım ama Windows'a geçince 800x600 olayı canımı sıktı. Yoksa VFP bir 32k cache olan bir P3 notebook'ta bile sorunsuz. Eylül'de Cebit var bana 10 dakka uzaklıkta. Orda bir bakıcam. Eminim Turion'lar da olur orda. Ferrari'ye akşam baktım. Fiyatı da ferrari gibi. :)
>
>Benim şimdilik baktığım bir Toshiba modeli var 1700$ bir de sony vaio 1600 €
>
>Ama bu dediklerinden sonra bir de fuarda Turion bakıcam.
>
>
>>Turion simdilik bir tane model var. Yerini fiyatini hatirlamiyorum. O yeni daha, biraz sabret bollasmasi icin (tabii ithalatcilar ellerindeki Centrinolari dusunup engellemezse). Yurtdisinda olsak kolaydi bu isler.
>>Paran coksa Acer Ferrari satiliyor. Gecenlerde gazetede de reklami vardi. AMD64 kullaniyor.
>>Asus,HPnin modelleri var (HP nx9105?). Centrinolari kullandim, cok yavas geldi bana (fiyatina kiyasla-ayni fiyatlardaki AMDler daha hizli. Niyetin wireless ve daha uzun pil omru ise o zaman Turion ya da Centrino). Wireless dedigin external olarakta olduguna gore o kadar ekstra paraya degmez.
>>Yine de parana yazik NB mutlak ihtiyac degilse. Iki desktop al daha iyi. Birkac sene icin vereceksin o parayi (ama sen 7 sene tahammul etmissin Toshibaya, ben 4. seneyi cikaramadim). NByi kaldirip atmak kolay olmuyor.
>>Cetin
Çetin Basöz

The way to Go
Flutter - For mobile, web and desktop.
World's most advanced open source relational database.
.Net for foxheads - Blog (main)
FoxSharp - Blog (mirror)
Welcome to FoxyClasses

LinqPad - C#,VB,F#,SQL,eSQL ... scratchpad
Précédent
Suivant
Répondre
Fil
Voir

Click here to load this message in the networking platform