Level Extreme platform
Subscription
Corporate profile
Products & Services
Support
Legal
Français
What is that command that returns words from text?
Message
From
25/01/2008 04:13:46
 
 
General information
Forum:
Visual FoxPro
Category:
Coding, syntax & commands
Environment versions
Visual FoxPro:
VFP 8 SP1
Miscellaneous
Thread ID:
01283877
Message ID:
01285441
Views:
21
>>>I'm sure Naomi and Denis Chasse think the same way about their own case. Perhaps we can come to an agreement that the rare case is Jay here.
>>
>>Hou er toch mee op man. Wat maakt het mij uit dat iemand mijn schrijfsels niet smaakt. Jouw opmerkingen zijn slechts koren op zijn molentje.
>
>Tsja Jean, ieder heeft zo zijn karakter. Zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Niet alleen ironisch reageren, maar ook mensen die iets serieus beweren over een ander proberen te wijzen op denkfouten. Dat ikzelf dan vervolgens nogaleens wordt aangepakt met verwensingen, nou ja dat went dus. Dat zijn veelal desperate afweerreacties. Voor de duidelijkheid, dat vingertje van mij is er alleen als mensen echt iets serieus beweren over anderen, met name als het negatief is. Dan komt mijn rechtvaardigheidsgevoel in het geding. Daar kan je geringschattend over doen, maar da's nou eenmaal mijn karakter.
>
>Ik heb vandaag trouwens om heel veel reacties behoorlijk gelachen. Er zit heel wat catharsis in. Op deze reactie zal wel weer commentaar van de Engelstaligen komen. :)

Peter

I think its rude for you and Jean to change language in the middle of a thread conducted in English.

Nick
Previous
Next
Reply
Map
View

Click here to load this message in the networking platform