Plateforme Level Extreme
Abonnement
Profil corporatif
Produits & Services
Support
Légal
English
Grup de utilizatori romani
Message
De
11/03/2003 08:54:28
 
 
Information générale
Forum:
Visual FoxPro
Catégorie:
Groupes d'usagers
Divers
Thread ID:
00760314
Message ID:
00764151
Vues:
28
Servus Ionut,

ideea mi se pare laudabila, dar nu prea fezabila in practica deorece:

1. Ca un forum romanesc cu specific foxpro sa aiba sens, atunci ar trebui sa avem foarte multi programatori cu foarte mare experienta in Romania, ceea ce indraznesc sa afirm ca nu este cazul, cel putin nu comparativ cu experienta celor din sua/canada.
2. Consider ca este foarte important ca tinerii studenti sa invete o engleza cat mai buna pt. a fii competitivi pe plan mondial. In domeniul de IT grosul inovatiei vine din tari de limba engleza si este un mare handicap sa nu poti avea acces la aceasta "suma" de know-how. Engleza este limba de comunicare internationala, dc. ne place sau nu.
3. Nu cred ca e bine sa avem prea multe forumuri si grupuri diferite pt. ca nu facem decat sa imprastiem know-how-ul. Un forum ca cel de fata traieste tocmai din faptul nu prea sunt alternative si astfel a ajuns sa contina o foarte mare "cantitate" de know-how.

Numai bine,
Vlad


>Dragi prieteni,
>
>Eu sunt Ionut si poate printre putinii programatori Romani care au reusit sa scoata un soft romanesc care iese din sablonul romanesc(contabilitate vezi ReReporter wishlist in UT) . Ideea nu este asta ci doar ca ar trebui sa facem un user grup al nostru, al romanilor cat de inferiori suntem noi in resurse si in alte cele. Cap avem dar nu stim cum sa il protejam.
>Au fost incercari unele mai reusitele altele nu. Unele din punct financiar, altele din lipsa de timp. Sa ne imobilizam oameni buni, sa facem ceva penru tinerii studenti de pe bancile facultatii si sa nu ii obligam sa citeasca documentatie in engleza. avem si noi o limba si pe aia nu o putem folosi cand iesim la o plimbare pe web.
>
>As dori sa stiu cati dintre dumneavoastra sunteti dispusi sa avem si noi un grup de utilizatori in limba romana?
>trimite-ti mailuri pentru sugestii, comentarii amentintari cu moartea sau cereri in casatorie la ibaldazar@assist.ro sau la telefon 0745242945.
>
>Vreau sa fac chestia asta! Voi nu?
>
>ionut
Vlad-Georg
Précédent
Suivant
Répondre
Fil
Voir

Click here to load this message in the networking platform