Plateforme Level Extreme
Abonnement
Profil corporatif
Produits & Services
Support
Légal
English
Grup de utilizatori romani
Message
 
 
À
11/03/2003 08:54:28
Information générale
Forum:
Visual FoxPro
Catégorie:
Groupes d'usagers
Divers
Thread ID:
00760314
Message ID:
00768792
Vues:
25
Imi pare rau sa spun ca ai dreptate. Dar pot sa te intreb ceva? Cate intrebari puse de romani vezi tu pe site-u asta zilnic, si cate intrebari puse de spanioli? Tin sa iti aduca aminte ca UT-u este si in spaniola si nu tind sa cred ca Spanioli au o treaba cu foxu, parerea mea:)).

Eu ma refeream la un sector poate chiar mare de utilizatori. Exemplu fiind cei care au absolvit intre 90 - 96. Cunosc o gramada de tipi dintrasthia care s-au angajat unde au putut, nu sthiu engleza si le este destul de greu sa progreseze in softurile pe care le fac la locul de munca, vezi softuri pentru sectorul public. Sunt infecte!! te invit sa vezi ce softuri produce ministeru de finante sau softuri de contabilitate din primarii. Oamenii asthia fac asha ceva pentru ca nu sthiu engleza, s-au blocat undeva intr-o faza a vietzii, poate au copii si nu le mai arde lor de plecat in state sau altele dar ar vrea sa faca nishte softuri mai calumea. Trebuie sa ridicam cumva standardul. Tot ce facem mishto facem pentru cei din afara si toti ashtia sthim cel putin o limba de circulatie internationala. Presupun ca sthii foarte bine germana si engleza. Ai avut o sansa in plus pe chestia asta.
Nu ma plang, cunosc engleza dar cu toate astea imi iubesc tara si vreau sa fac ceva pentru ea. Pentru oameni care nu au sansa asta. Nu vom putea niciodata ridica standardul asteptand ca tineri ca mine sa invetze engleza si dupa asta sa plece din tara.

Poate am batut campii cam mult:))

Apropo,

Eu inca imi caut ceva de lucru,
daca aflati ceva pute-ti sa ma ajutati si pe mine un "bet orfan".

Cu stima,
Ionut
Please help us raise more code

www.hotscripts.ro
Précédent
Suivant
Répondre
Fil
Voir

Click here to load this message in the networking platform